Vakantieverblijf Wellness - 6 slaapkamers

Ons wellness centrum zijn wij nu aan het verbouwen tot een prachtig vakantieverblijf wat begin december 2017 open gaat.

Zin in een echte vakantie met wellness voorzieningen? Kom dan naar vakantiehuis Wellness met een 8-persoons sauna, een 8-persoons Turks stoombad, een 8-persoons whirlpool en een massagefauteuil.

Het vakantiehuis met 6 slaapkamers is van alle luxe en comfort voorzien voor een heerlijk weekend weg met uw familie of vrienden. Zo beschikt u over een eetkamer waar u met z’n allen kunt genieten van een eigengemaakte maaltijd. Een gezellige ruime zitkamer met flat screen TV. Een keuken die van vele gemakken is voorzien zoals vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, vriezer en een ruim gasfornuis. En niet te vergeten de serre, waar het altijd goed vertoeven is. Via de schuifdeur in de serre komt u op het terras met tuinmeubilair.


 

 

 

De accommodatie is voorzien van 6 slaapkamers, 5 douches en 3 toiletten. Vanaf de accommodatie (100m) kunt u direct de natuur in om te fietsen of wandelen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving uitgezet. Op loopafstand is een nieuw fitness bos met 12 fitness toestellen.
Het vakantiehuis is gelegen op ons kleinschalig parkje in Zuid Drenthe. De doordachte indeling zorgt ervoor dat uw privacy behouden blijft. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin. Er zijn meerdere speeltoestellen zoals schommels, trampoline en zandspeelplaats. Aangezien het vakantiehuis momenteel wordt verbouwd, zijn alle foto’s nog niet beschikbaar.

Prijzen: Wellness 2018

Beschikbaarheid Wellness

Uitleg beschikbaarheidskalender vakantieverblijf Wellness.
Vakantieverblijf met 6 slaapkamers voor maximaal 14 personen.
- Is een dag of een dagdeel lichtgroen gekleurd, dan is dit vakantieverblijf nog beschikbaar.
- Is een dag rood gekleurd, dan is vakantieverblijf Wellness helaas al bezet.
- Dan is het verstandig even te kijken of een andere vakantieverblijf nog vrij is..

Informatie en Reserveringsformulier

Stel uw vraag - Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.
Reserveringsformulier - U kunt hier direct een reservering plaatsen.


Bungalowpark Het Nolderwoud
Ommerweg 59
7921 TB Zuidwolde
Telefoon: 0528-373882

Boek direct

sluiten