DrentseHoeve - 12 slaapkamers en 12 badkamers

Groepsaccommodatie de Drentse Hoeve met 12 slaapkamers en 12 badkamers voor maximaal 28 personen wordt een gezellige en modern ingerichte rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie. De opening is begin April 2018.
Door de vele aanwezige speelvoorzieningen in en om het vakantieverblijf, is het uitermate geschikt voor groepen met kinderen. U heeft de beschikking over een luxe keuken met vaatwasser, oven en magnetron, een extra bijkeuken, een ruime eetkamer waar u met z’n allen kunt eten en een gezellige ruime zitkamer met flatscreen TV.


 

 

 

 

De accommodatie heeft 12 slaapkamers, waarvan 10 slaapkamers twee 1-persoons boxspring bedden hebben en voorzien zijn van een eigen wastafel en kledingkast op de kamer. De overige 2 slaapkamers hebben elk 2 stappelbedden. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin, terwijl ouders en eventueel Opa's en Oma's op een bankje kunnen toekijken. Er zijn meerdere speeltoestellen zoals schommels, een trampoline, een zandspeelplaats met watertafel, glijbaan en een wipwap. Om het feest voor de kinderen helemaal compleet te maken zijn er meerdere skelters voor uw ( klein ) kinderen aanwezig. Op loopafstand is een Wellnesscentrum voor een beautybehandeling. U kunt hier ook gebruik maken van een Sauna, Whirpool of een Turks Stoombad.

Prijzen: de Drentse Hoeve - 2018

Beschikbaarheid de Drentse Hoeve

Uitleg beschikbaarheidskalender Groepsaccommodatie de Drentse Hoeve:
Groepsaccommodatie met 12 slaapkamers voor maximaal 30 personen.
- Is een dag of een dagdeel lichtgroen gekleurd, dan is deze groepsaccommodatie nog beschikbaar.
- Is een dag rood gekleurd, dan is groepsaccommodatie de Drentse Hoeve helaas al bezet.
- Dan is het verstandig even te kijken of een andere groepsaccommodatie nog vrij is.

Informatie en Reserveringsformulier

Stel uw vraag - Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.
Reserveringsformulier - U kunt hier direct een reservering plaatsen.


Bungalowpark Het Nolderwoud
Ommerweg 59
7921 TB Zuidwolde
Telefoon: 0528-373882

sluiten