Groepsaccommodatie met 9 slaapkamers

Groepsaccommodatie Drenthe met 9 slaapkamers voor maximaal 22 personen is een gezellige en modern ingerichte rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie. Door de vele aanwezige speelvoorzieningen is het vakantieverblijf uitermate geschikt voor groepen met kinderen. U heeft de beschikking over 2 luxe keukens met vaatwasser, oven en magnetron, een ruime eetkamer waar u met z’n allen kunt eten en een gezellige ruime zitkamer met flatscreen TV.

De accommodatie is voorzien van 8 slaapkamers met twee 1-persoons boxspring bedden en 1 slaapkamer met drie stapelbedden, zodat u in totaal 9 slaapkamers tot uw beschikking heeft.

Alle 9 slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel en kledingkast op de kamer. U geniet van 4 badkamers. Er zijn 2 comfortabele badkamers bestaande uit een douchegelegenheid, bad met douche, wastafel met spiegel en een toilet. Tevens zijn er 2 badkamers met een douchegelegenheid en een spiegel. Het verblijf heeft 2 extra losse toiletten.


Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin. Er zijn meerdere speeltoestellen zoals schommels, een trampoline, een zandspeelplaats met watertafel, glijbaan en een wipwap. Om het feest voor de kinderen helemaal compleet te maken zijn er meerdere skelters voor uw ( klein ) kinderen aanwezig.

De groepsaccommodatie is gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en zo gelegen dat u vanuit het verblijf een overzicht heeft op de kinderspeelplaats (terras voor) als van de beslotenheid en intimiteit van uw eigen gezelschap (terras achter met uitzicht op de landerijen).


Prijzen 2017 - Drenthe

Prijzen 2018 - Drenthe

Beschikbaarheid Drenthe

Uitleg beschikbaarheidskalender Groepsaccommodatie Drenthe.
Groepsaccommodatie met 9 slaapkamers voor maximaal 22 personen.
- Is een dag of een dagdeel lichtgroen gekleurd, dan is deze groepsaccommodatie nog beschikbaar.
- Is een dag rood gekleurd, dan is groepsaccommodatie Drenthe helaas al bezet.
- Dan is het verstandig even te kijken of een andere groepsaccommodatie nog vrij is..

Informatie en Reserveringsformulier

Stel uw vraag - Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.
Reserveringsformulier - U kunt hier direct een reservering plaatsen.


Bungalowpark Het Nolderwoud
Ommerweg 59
7921 TB Zuidwolde
Telefoon: 0528-373882

sluiten