NIEUW luxe 28 persoons Groepsaccommodatie

Beschikbaar vanaf PASEN 2018

Op dit moment zijn we druk bezig met het voortraject van onze nieuwe groepsaccommodatie.

De planning om is om per 1 september met het bouwen te starten.

Deze luxe groepsaccommodatie zal voorzien zijn van alles wat u nodig hebt tijdens een weekendje of uw vakantie op ons park.

Zo is er een luxe keuken aanwezig met alle gemakken zoals een vaatwasser, ruime kookplaat, oven/magnetron, ruime koelkast en vriezer.

Een gezellige eetkamer en daarnaast nog eens een ruime zitkamer beide voorzien van flat screen tv maken het geheel compleet.

In de accommodatie bevinden zich 12 slaapkamers met elk een eigen wastafel, doucheruimte en linnenkast.

Op de eerste verdieping liggen 8 slaapkamers met ieder twee luxe box springbedden, wastafel, doucheruimte en linnenkast.

Daarnaast is er nog en badkamer aanwezig met toilet.

Op de begane grond bevinden zich vier slaapkamers met op twee slaapkamers twee keer een stapelbed en op de andere 2 slaapkamers wederom twee box springbedden .

Ook hebben deze vier slaapkamers elk een eigen wastafel, doucheruimte en linnenkast. Kortom ze zijn van alle gemakken voorzien.

In de omringende tuin ( veilig afsluitbaar) bevindt zich voor de kinderen een trampoline en speeltoestel . Ook zijn er diverse skelters aanwezig voor gratis gebruik.

Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen op het park aanwezig ,een mooi aangelegd buitenfitness parcours met 12 fitnesstoestellen en een beautyfarm met sauna, Turks stoombad, whirlpool  waar ook nog eens een scala aan behandelingen worden aangeboden zoals gezichtsbehandelingen, massages, voet en handbehandelingen .Tevens is er een kapsalon gevestigd.

 

Bouwtekening:

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Bouw groepsaccommodatie Drentse Hoeve loopt naar wens

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

sluiten