Faciliteiten Groepsaccommodatie en Bungalowpark het Nolderwoud Zuidwolde Drenthe

 

Groepsaccommodatie & Bungalowpark ‘Het Nolderwoud’ gelegen in het toeristische dorpje Zuidwolde ( Drenthe) biedt u alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie in Drenthe, het land van Bartje.. De bosrijke omgeving is prachtig, de recreatiemogelijkheden zijn legio en de voorzieningen verrassend en veelzijdig.

Zo heeft groepaccommodatie en bungalowpark het Nolderwoud een eigen zwemvijver met 3 wellen die constant zorgen voor schoon water. Deze zwemvijver is alleen toegankelijk voor gasten van groepsaccommodatie en bungalowpark het Nolderwoud, dus is het er heerlijk rustig. U kunt er zwemmen, vissen of gewoon lekker zonnen. Rond deze natuurplas ligt wit zand waar de kinderen en ouders de mooiste zandkastelen kunnen bouwen en zo lekker creatief bezig zijn. Een aanwinst om op te spelen in de zwemvijver is de aquaglide-bouncer!  Dit is een springkussen en glijbaan in het water.

Het nieuw aangelegd fitnessbos biedt volop mogelijkheden hier kunt u werken aan uw conditie en naar hartelust sporten .In de bossen van het Groepsaccommodatie en Bungalowpark staan op een route van 500 meter 14 fitnesstoestellen die er voor zorgen dat u alle spieren kunt trainen. Zo is er o.a.de roei en cross tainer, de surfer, een fiets, de twister en het roeiapparaat, de step en een beentrainer. Het fitnessbos werd onlangs feestelijk geopend en biedt vele mogelijkheden.

 

Eldorado voor kinderen

 

Voor de kinderen is er een speeltuin en een trampoline (de trekpleister van het park, waar kinderen elkaar ontmoeten), bouwblokken, schommels en de kinderen kunnen naar hartelust (vrij) gebruik maken van de skelters. Het leuke van dit alles is dat u vanuit uw groepsaccommodatie of bungalow of vanaf het terras uw kind kunt gadeslaan.Tijdens uw verblijf  kan gebruik worden gemaakt van diverse mogelijkheden, zoals een ontbijt-, brunch- en lunchservice, maar ook een volledig buffet is te regelen.

Buffet Catering en BBQ

 

In de Groepsaccommodaties en Bungalows heeft u alle mogelijkheden om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden.Voor degenen die zichzelf lekker willen laten verwennen werken wij samen met enkele cateringsbedrijven uit het dorp namelijk :

AH catering‚Äč http://www.ahcatering.nl/buffetten.html#                                                                             

Van de Belt catering http://vdbverhuurencatering.nl/catering/mogelijkheden

Ze verzorgen niet alleen uw BBQ , maar ook een koud en warm buffet, hapjes buffet, ontbijt, lucnch etc. Bezoek hun website en zie de vele mogelijkheden. Uiteraard denken wij graag met u mee !

 

Restaurant en pannenkoekenhuis het Kabouterwoud

 

Een belevenis voor jong en oud

Bij pannenkoekenhuis het Kabouterwoud in Zuidwolde, Drenthe is van alles te beleven. TJOEK, TJOEK, daar rijdt de stoomlocomotief, maar onze kabouters hebben geen tijd om ernaar te kijken want die zijn druk aan het werk om de lekkerste pannenkoeken van Drenthe te maken. [pannenkoekenhuis drenthe, pannenkoekenhuis kabouterwoud]

In de paddenstoel van het kaboutervrouwtje worden de avonturen verteld van de kabouters. Kinderen kunnen plaats nemen op de paddenstoeltjes terwijl de ouders kunnen genieten van een lekkere pannenkoek of vleesgerecht, want naast pannenkoeken reserveert het Kabouterwoud ook spareribs, schnitzels en andere vleesgerechten.

Nog meer activiteiten voor kinderen

Achter ons pannenkoekenhuis ligt het kabouterpad. Hier zijn verschillende leuke kabouters te bezichtigen die de te volgen weg wijzen van het kabouterpad. Ook zijn er voor de kinderen borden te bekijken met verhaaltjes, liedjes en spelletjes die ze kunnen spelen. In het restaurant kan er een kaboutermuts gekocht worden en kunnen de kinderen rode wangetjes krijgen om zich zo nog meer kabouter te voelen in ons kabouterbos.

Waarom de lekkerste pannenkoeken van Drenthe?

Omdat wij onze pannenkoeken ambachtelijk maken van eigen gemaakt beslag !

 

 

Karper vissen in de visvijver van Groepsaccommodatie en Bungalowpark het Nolderwoud Zuidwolde (Drenthe)

 

Bent u een liefhebber van vissen dan is Groepsaccommodatie & Bungalowpark "Het Nolderwoud "de juiste locatie.  In onze visvijver is er volop mogelijheid te vissen met name op karpers tot 5 kg !  Er zwemmen niet alleen volop karpers  maar ook brasem, ruisvoorn, baars en blei.

De wateroppervlakte is 7500 m² en de diepte 3 meter in het midden. Verenigingen die bij ons de groepsaccommodatie of een bungalow huren mogen er hun eigen viswedstrijden organiseren en gratis vissen.

Mocht u hiervan gebruik willen maken dan raden wij u aan dit te vermelden bij uw reservering. 

Visvergunning in deze vijver is niet nodig .

 

 

Klootschieten

 

Klootschieten (incl. begeleiding) met een hapje en drankje voor onderweg. Klootschieten of kogelwerpen is een werpsport waarbij deelnemers, veelal opgedeeld in twee teams, proberen een met lood verzwaarde kogel (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. Het spel wordt gespeeld op locatie door de bossen van het Nolderwoud en zorgt vaak voor hilarische momenten. Het is dus een echte aanrader om met u groep bij ons te gaan klootschieten

Dit arrangement is ook uit te breiden met een warm/koud buffet of een barbecue.

SAUNAFACILITEITEN

 

Tijdens u bezoek in een bungalow of groepsaccommodatie is het ook mogelijk om gebruik te maken van de saunafaciliteiten. Badkleding is verplicht bij alle saunafaciliteiten mits u de sauna privé huurt. Het privé huren is mogelijk vanaf 4 tot maximaal 15 personen op een morgen, middag of avond.

U kunt dan gebruik maken van de sauna, turks stoombad, whirlpool en kunt onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, water en vruchtensap. Kosten van dit arrangement zijn 25,- p/p

Beauty- en Kuurinstituut Het Nolderwoud Zuidwolde/Drenthe

 

Een weldaad van rust en ontspanning vindt u bij ons in het Beauty- en Kuurinstituut waar privacy en persoonlijke aandacht voor lichaam en geest nog hoog in het vaandel staan.

In het beautyinstituut zijn diverse behandelingen mogelijk zoals een gelaatsbehandeling, epileren/verven en harsen, massages, lichaamsbehandelingen, pakkingen, manicure, pedicure, make up en huidverzorgings workshops, wimperextensions, permanente make- up en tevens is er een kapsalon.

In de saunaafdeling bevindt zich een 8- persoons sauna, Turks stoombad en een whirlpool. Vanwege de privacy verzoeken wij onze gasten badkleding te dragen mits de sauna afdeling privé wordt afgehuurd.

PRIVÉ SAUNARONDJE Voor een groep en vanaf 2 personen is het mogelijk om de sauna afdeling privé af te huren. U kunt er dan zelf voor kiezen om met badkleding in de sauna, Turks stoombad en whirlpool te gaan of zonder. Tevens kunt u gebruik maken van de relaxruimte en staan er diverse sapjes, water, koffie en thee voor u klaar om onbeperkt gebruik van te maken.

De kosten van dit twee uur durende arrangement zijn € 25,- p/p en is erg leuk te combineren met uw verblijf op ons park.

Ook zijn kinderen toegestaan bij ons in de sauna.

Beauty en -Kuurinstituut

Recreatieruimte

‚ÄčIn de recratieruimte van het Nolderwoud staat een airhockey tafel, een spelcomputer, een flipperkast en een voetbalspel. Tevens is er speelgoed en een legotafel.

 

sluiten